VidaXL koppeling voor webshops

Bied je producten automatisch aan op je VidaXL merchant account. Synchroniseer orders en voorraad naar je eigen webshop. VidaXL is een gesloten marketplace waarvoor je je eerst dient aan te melden.

VidaXL integratie en koppeling

EasyAds is integratiepartner van VidaXL en heeft een realtime koppeling met de API’s van dit verkoopkanaal. Door je VidaXL-verkopers account te koppelen met EasyAds kun je producten met EAN-nummer te koop aanbieden. Orders en voorraad worden gesynchroniseerd zodat je geen nee hoeft te verkopen.

Daarbuiten heeft EasyAds voor VidaXL een uitgebreid data- Insights dashboard ontwikkeld waar je commissies en daadwerkelijke sales informatie beschikbaar hebt. Zo zie je direct welke producten het best worden verkocht en wat je ‘netto’ omzet is.

EasyAds Insight Performance Dashboard: Marketplaces
VidaXL integratie en koppeling

Verkopen via VidaXL

VidaXL is snelgroeiend platform van Nederlandse bodem en heeft 27 marketplaces in Europa. VidaXL is een gesloten platform waar je als verkoper eerst een samenwerkingsovereenkomst dient af te sluiten. Meer informatie

Een koper van jouw product bestelt én koopt deze bij VidaXL. Nadat je de product(en) hebt verzonden, maakt VidaXL het aankoopbedrag minus de commissie aan je over. De commissies variëren o.a. per rubriek en zijn vergelijkbaar met andere marketplaces.

Mogelijkheden voor VidaXL partners

Webshop koppelingen

Probeer EasyAds gratis

De beste support
Test met live data
Geen opzegtermijnen