Het bedrijf

We zijn experts als het gaat om connecties en integraties met allerlei marktplaatsen en verkoopkanalen. Onze klanten zijn webshop eigenaren en marketeers in het MKB segment.

Wat we doen

Wij helpen webshopeigenaren en marketeers hun producten snel en kostenefficiënt te verkopen zonder al te veel gedoe en moeite. EasyAds Europe B.V. ontwikkelt en beheert de e-commerce tools EasyAds, Marktfeed en Bolfeed. De tools kunnen stand-alone worden gebruikt óf i.c.m campagne/conversie management.

E-commerce sinds 2006

EasyAds startte met een simpel idee: het creëren van een eenvoudige en betaalbare manier om online shops hun producten online te laten publiceren. We zijn experts op gebied van koppelingen en services voor marketplaces en verkoopkanalen.

Mogelijkheden

Het is mogelijk producten te publiceren op allerlei marketplaces en verkoopkanalen zonder technische kennis of de hulp van een programmeur. Er zijn tal van geavanceerde functies die nuttig zijn voor echte nerds. Maar er zijn ook full service-pakketten beschikbaar voor webshopeigenaren zich willen blijven focussen op hun eigen business.

Webshop koppelingen

Probeer EasyAds gratis

De beste support
Test met live data
Geen opzegtermijnen