Kleertjes.com koppeling voor webshops

Bied je producten automatisch aan op je kleertjes.com merchant account. Synchroniseer orders en voorraad naar je eigen webshop. Kleertjes.com is een gesloten marketplace waarvoor je je eerst dient aan te melden.

Kleertjes.com integratie en koppeling

EasyAds is integratiepartner van Kleertjes.com en heeft een realtime koppeling met de API’s van dit verkoopkanaal. Door je kleertjes.com-verkopers account te koppelen met EasyAds kun je producten met EAN-nummer te koop aanbieden. Orders en voorraad worden gesynchroniseerd zodat je geen nee hoeft te verkopen.

Daarbuiten heeft EasyAds voor kleertjes.com een uitgebreid data- Insights dashboard ontwikkeld waar je commissies en daadwerkelijke sales informatie beschikbaar hebt. Zo zie je direct welke producten het best worden verkocht en wat je ‘netto’ omzet is.

EasyAds Insight Performance Dashboard: Marketplaces
Kleertjes.com integratie en koppeling

Verkopen via Kleertjes.com

Kleertjes.com is de grootste kindermodewebsite van de Benelux en een succesvolle marketplace voor partners in dezelfde business. Kleertjes.com is een gesloten platform waar je als verkoper eerst een samenwerkingsovereenkomst dient af te sluiten. Meer informatie

Een koper van jouw product bestelt én koopt deze bij kleertjes.com. Nadat je de product(en) hebt verzonden, maakt kleertjes.com het aankoopbedrag minus de commissie aan je over. Meer informatie.

Mogelijkheden voor Kleertjes.com partners

  • Beschikbare landen: Benelux
  • Beschikbaar vanaf het Compleet account van EasyAds
Webshop koppelingen

Probeer EasyAds gratis

De beste support
Test met live data
Geen opzegtermijnen