Marktplaats Admarkt campagnebeheer

Marktplaats Admarkt campagnebeheer

Met de uitgebreide instellingen en mogelijkheden zoals Cost Control kan je al gemakkelijk een campagne opzetten voor Marktplaats Admarkt. In het performance dashboard zie je de prestaties van de advertenties, de huidige pagina waarop je advertenties worden weergegeven, de CPC die je moet instellen om de advertentie op pagina 1 weer te geven en nog veel meer. Je hebt een mooie campagne opgezet, maar dan? Lees snel verder voor meer informatie over het Marktplaats Admarkt campagnebeheer.


Genereer, beheer en optimaliseer

Via EasyAds is het dus mogelijk om te kiezen voor het Marktplaats Admarkt verkoopkanaal. Enkele voordelen van het gebruik van EasyAds zijn dat je met de uitgebreide mapping tool makkelijk een Marketplaats Admarkt campagne opzet. Verder kun je in het uitgebreide performance dashboard de prestaties op advertentie-niveau inzien. Aan de hand van deze prestaties kan je de CPC verhogen of juist omlaag aanpassen en bepaalde advertenties of categorieën uitzetten.

Marktplaats Admarkt campagnebeheer

Marktplaats scan (optioneel)

Onze Marktplaats specialisten brengen de mogelijkheden in kaart en onderzoeken de potentie voor jouw producten op Marktplaats.

  • Keyword onderzoek en volumes, categorie benchmarking, CPC.

De Marktplaats scan kost eenmalig € 250,-. De kosten komen te vervallen bij afname van Marktplaats campagnebeheer


Full Service Marktplaats Admarkt campagnebeheer

De prestaties van een campagne analyseren en het optimaliseren en bijsturen van een campagne kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Wil je een geoptimaliseerde en rendabele campagne die door een pro wordt beheerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. EasyAds heeft een add-on dienstverlening, specifiek voor het MKB. Verder gaan onze in-house SEA specialisten gaan graag aan de slag met jouw Marktplaats Admarkt campagnebeheer. Deze service is beschikbaar in het Compleet account.

Advies en sturing

  • Altijd maximaal resultaat als uitgangspunt (traffic, omzet en winst).
  • We rapporteren maandelijks op voortgang, resultaten en actiepunten.
  • Eenmalig € 50 ad spend tegoed met promotiecode ADMEASYADS21 voor nieuwe Marktplaats Admarkt accounts

Hands-on werkzaamheden

  • We optimaliseren producttitels o.b.v. relevante zoekwoorden middels business rules.
  • Er worden advertenties geoptimaliseerd om de Ad CTR en de website URL CTR te verbeteren.
  • We optimaliseren o.b.v. CPC biedingen.

Marktplaats campagnebeheer werkt o.b.v. een vast aantal uur per maand. Afhankelijk van het aantal producten, wensen en doelstellingen zijn de kosten: € 250,- per maand (3 uur), € 500,- per maand (6 uur) of € 750,- per maand (9 uur).


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul onderstaande gegevens in voor een vrijblijvende offerte en uitleg hoe wij je kunnen helpen met Marktplaats Admarkt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.