Marktplaats Admarkt campagnebeheer

Marktplaats Admarkt campagnebeheer

Met de uitgebreide instellingen en mogelijkheden zoals Cost Control kan je al gemakkelijk een campagne opzetten voor Marktplaats Admarkt. In het performance dashboard zie je de prestaties van de advertenties, de huidige pagina waarop je advertenties worden weergegeven, de CPC die je moet instellen om de advertentie op pagina 1 weer te geven en nog veel meer. Je hebt een mooie campagne opgezet, maar dan? Lees snel verder voor meer informatie over het Marktplaats Admarkt campagnebeheer.


Genereer, beheer en optimaliseer

Via EasyAds is het dus mogelijk om te kiezen voor het Marktplaats Admarkt verkoopkanaal. Enkele voordelen van het gebruik van EasyAds zijn dat je met de uitgebreide mapping tool makkelijk een Marketplaats Admarkt campagne opzet. Verder kun je in het uitgebreide performance dashboard de prestaties op advertentie-niveau inzien. Aan de hand van deze prestaties kan je de CPC verhogen of juist omlaag aanpassen en bepaalde advertenties of categorieën uitzetten.

Marktplaats Admarkt campagnebeheer

Full Service Marktplaats Admarkt campagnebeheer

De prestaties van een campagne analyseren en het optimaliseren en bijsturen van een campagne kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Wil je een geoptimaliseerde en rendabele campagne die door een pro wordt beheerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. EasyAds heeft een add-on dienstverlening, specifiek voor het MKB. Verder gaan onze in-house SEA specialisten gaan graag aan de slag met jouw Marktplaats Admarkt campagnebeheer. Deze service is beschikbaar in het Compleet account.

  • Volledig beheerd door een pro
  • Geoptimaliseerde campagne, sturend op jouw doelen
  • Maandelijkse rapportage en contact met jouw SEA specialist
  • MKB-vriendelijk tarief van € 250 per maand - fixed fee
  • Eenmalig € 50 ad spend tegoed met promotiecode ADMEASYADS20 voor nieuwe Marktplaats Admarkt accounts

Heb je interesse of vragen? Neem dan even contact met ons op en dan helpen wij je graag verder. Ook kun je alvast gebruik maken van de gratis scan.


Gratis scan

Vul onderstaande gegevens in voor een gratis scan en uitleg hoe wij je kunnen helpen met Marktplaats Admarkt. Wij nemen dan contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.