Marktplaats Admarkt campagnes

Met de uitgebreide instellingen en mogelijkheden zoals Cost Control kan je al gemakkelijk een campagne opzetten voor Marktplaats Admarkt. In het performance dashboard zie je de prestaties van de advertenties, de huidige pagina waarop je advertenties worden weergegeven, de CPC die je moet instellen om de advertentie op pagina 1 weer te geven en nog veel meer. Je hebt een mooie campagne opgezet, maar dan?


Genereer, beheer en optimaliseer

Met de uitgebreide mapping tool van EasyAds is het opzetten van een campagne een stuk eenvoudiger. In het uitgebreide performance dashboard vind je de prestaties op advertentie-niveau. Aan de hand van de prestaties kan je de CPC verhogen of juist omlaag aanpassen en bepaalde advertenties of categorieën uitzetten.

Marktplaats Admarkt dashboard screenshot

Full Service campagnebeheer

De prestaties van een campagne analyseren en het optimaliseren en bijsturen van een campagne kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Wil je een geoptimaliseerde en rendabele campagne die door een pro wordt beheerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. EasyAds heeft een add-on dienstverlening, specifiek voor het MKB. Onze in-house SEA specialisten beheren jouw campagne en zorgen ervoor dat je het meeste uit Marktplaats haalt. Deze service is beschikbaar in het Compleet account.

  • Volledig beheerd door een pro
  • Geoptimaliseerde campagne, sturend op jouw doelen
  • Maandelijkse rapportage en contact met jouw SEA specialist
  • MKB-vriendelijk tarief van € 299 per maand - fixed fee
  • Inclusief Compleet account t.w.v. € 149 en gebruik van alle EasyAds kanalen.
  • Eenmalig € 50 ad spend tegoed met promotiecode ADMEASYADS20 voor nieuwe Marktplaats Admarkt accounts


Gratis scan

Vul onderstaande gegevens in voor een gratis scan en uitleg hoe wij je kunnen helpen met Marktplaats Admarkt. Wij nemen dan contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.