Algemeen

Verkoopkanaal bol en EasyAds
Verkoopmethode

Directe verkoop en checkout binnen de marketplace

Specs
Landen actief: Nederland, België
Afrekenmodel: CPS van 4% tot 21%
Zakelijk account nodig: Ja, bol.com verkopers account
Type verkoopkanaal: Marketplace

Bol.com is een webwinkel in Nederland en België die in 1999 werd opgericht. Door je producten via dit verkoopkanaal aan te bieden bereik je in één klap ruim 6 miljoen nieuwe klanten!

Als een koper het product bij je bestelt krijg je een bericht van bol.com. Nadat jij je product(en) hebt verzonden maakt deze marketplace het aankoopbedrag minus de commissie aan je over. Geen verkopen, betekent ook geen kosten. Dit betekent dat je alleen bemiddelingsbijdrage betaalt als je daadwerkelijk iets verkocht hebt. Dat is pas lekker ondernemen! Meer informatie over Bol.com>>

Daarnaast heeft EasyAds ook een blog geschreven over het verkopen via bol.com. Hier komen diverse adviezen aan bod over de keuze in producten, het optimaliseren van het organisch verkeer en het opzetten van advertenties.

Marketplace Managed Services

Verder wil EasyAds graag samen met haar klanten ondernemen. Vandaar dat de Marketplace Managed Services ook een optie is. Met deze service managen en optimaliseren onze Marketplace specialisten jouw bol.com account.

Verkoopkanaal bol en EasyAds
Voordelen van de marketplace
  • Geen verkoop, geen kosten
  • Eenvoudig een grote doelgroep bereiken
  • Promotie van je merknaam

Bol.com en EasyAds

EasyAds is officieel integratiepartner van bol.com en heeft een realtime koppeling met de API van dit verkoopkanaal. Door je verkoopaccount te koppelen met EasyAds kunnen je producten met EAN-nummer automatisch aangeboden worden op dit verkoopkanaal. Dit aanbod kan je gemakkelijk beheren vanuit het uitgebreide performance dashboard in je EasyAds account. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een automatische orderkoppeling te kiezen. Zodra iemand je product koopt, dan wordt de order doorgestuurd naar je webshop. Vervolgens wordt de voorraad automatisch aangepast.

Type koppeling: API
Features: Producten automatisch aanbieden Content aanbieden Uitgebreid dashboard Koopblok informatie Orderkoppeling Gratis set-up!
Verkoopkanaal bol en EasyAds