Shopify koppeling met verkoopkanalen

Plaats je producten vanuit Shopify automatisch op Marketplaces en andere verkoopkanalen. De Shopify koppeling is geschikt voor alle kanalen o.a. Bol.com, Google Shopping, Marktplaats en Amazon.

Shopify integratie en koppeling

EasyAds en Shopify hebben een realtime koppeling via de beschikbare plug-in. Productinformatie en prijzen worden overgenomen van jouw shop. Orders en voorraad worden gesynchroniseerd zodat je alles vanuit je Shopify shop kan beheren.

Met de uitgebreide Insights Marketplace dashboards zie je direct waar jouw potentie ligt, welke producten het best worden verkocht en wie er in het ‘koopblok’ staat. Voor Advertentiekanalen zoals Google Shopping en Marktplaats zijn er Inisght dashboards om je campagnes te monitoren en bij te sturen.

EasyAds - Ordersynchronisatie
Shopify integratie en koppeling

Verkopen met Shopify

Shopify biedt een platform met alle e-commerce- en point-of-sale-functies die je nodig hebt om jouw bedrijf op te starten, te runnen en te laten groeien.

Gebruik Shopify om overal en aan iedereen producten te verkopen, of dat nu persoonlijk is met het POS-systeem, of online via je website, social media en online marktplaatsen.
Meer informatie

Mogelijkheden voor Shopify webshops

Online verkoopkanalen

Probeer EasyAds gratis

De beste support
Test met live data
Geen opzegtermijnen