Algemeen

Koppel Shoptrader om geautomatiseerd te adverteren

EasyAds heeft een directe API-koppeling met Shoptrader waarmee je automatisch je producten op internationale, betaalde en gratis verkoopkanalen kunt plaatsen. Maak een account aan, koppel eenvoudig je Shoptrader webshop en maak gebruik van de gratis proefperiode. Ben je zelf niet technisch? No worries. Het support team doet gratis de set-up voor je. Zo kan jij focus houden op je business.


Verkoop je producten op alle grote verkoopkanalen

EasyAds is een gebruiksvriendelijke tool waarmee je producten vanuit je Shoptrader webshop direct doorplaatst op alle grote verkoopkanalen in Nederland, België en Duitsland. Adverteer geautomatiseerd op grote kanalen als Marktplaats, bol.com, Google Shopping en eBay of kies voor gratis marktplaatsen waaronder Speurders en Tweedehands.net. Wil je ook internationaal verkopen? Kies dan voor 2dehands.be in België of Amazon.de in Duitsland.

EasyAds

EasyAds is voor alle Shoptrader webshophouders en marketeers die resultaatgericht willen verkopen. Plaats en optimaliseer je producten en advertenties op verschillende verkoopkanalen in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wilt plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Met Cost Control geef je op de Admarkt kanalen nooit meer uit dan gepland. Geen tijd voor of verstand van campagnes? Onze SEA-specialist verzorgt compleet geoptimaliseerde campagnes voor Google Shopping, Facebook en de Admarkt kanalen.

 • Maak eenvoudig regels aan voor prijzen, voorraden en de advertentieopbouw
 • Check de resultaten in de uitgebreide performance dashboards
 • Stel vaste budgetten in per maand of per dag
 • Dé beste service inclusief gratis set-up

 • Dashboard EasyAds screenshot

  Shoptrader

  Shoptrader biedt een alles-in-1 webshopplatform aan waarin hosting, updates en support zijn inbegrepen. Zaken zoals website design, voorraadbeheer, orderverwerking en ontelbare koppelingsmogelijkheden met externe partijen zorgen er voor dat de webwinkelier zich bezig kan houden met het verkopen van zijn of haar producten.

  Ook voor winkeliers met een fysieke winkel biedt Shoptrader oplossingen zoals een POS (kassasysteem). Met professionele templates kan werkelijk iedereen eenvoudig een webwinkel starten bij Shoptrader. Webwinkels van Shoptrader zijn niet alleen simpel in gebruik maar ook geoptimaliseerd voor de zoekresultaten van Google. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk voor de uitgebreidere wensen en naast de B2C mogelijkheden, biedt Shoptrader ook B2B oplossingen aan. Persoonlijke ondersteuning staat hoog in het vaandel bij Shoptrader, daarom geven wij ook workshops in Amsterdam Noord of we komen bij u langs om ons product toe te lichten.