Algemeen

Koppel Mijnwebwinkel om geautomatiseerd te adverteren

EasyAds heeft een plug-in voor Mijnwebwinkel waarmee je automatisch je producten op internationale, betaalde en gratis verkoopkanalen kunt plaatsen. Maak een account aan, koppel eenvoudig je Mijnwebwinkel webshop en maak gebruik van de gratis proefperiode. Ben je zelf niet technisch? No worries. Het support team doet gratis de set-up voor je. Zo kan jij focus houden op je business.


Verkoop je producten op alle grote verkoopkanalen

EasyAds is een gebruiksvriendelijke tool waarmee je producten vanuit je Mijnwebwinkel webshop direct doorplaatst op alle grote verkoopkanalen in Nederland, België en Duitsland. Adverteer geautomatiseerd op grote kanalen als Marktplaats, bol.com, Google Shopping en eBay of kies voor gratis marktplaatsen waaronder Speurders en Tweedehands.net. Wil je ook internationaal verkopen? Kies dan voor 2dehands.be in België of Amazon.de in Duitsland.

EasyAds

EasyAds is voor alle Mijnwebwinkel webshophouders en marketeers die resultaatgericht willen verkopen. Plaats, beheer en analyseer je producten op verschillende verkoopkanalen in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wil plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Met Cost Control geef je nooit meer uit dan gepland en met de orderintegratie worden bestellingen en voorraden automatisch gekoppeld met je Mijnwebwinkel omgeving.

  • Maak eenvoudig regels aan voor prijzen, voorraden en de advertentieopbouw
  • Check de resultaten in de uitgebreide performance dashboards
  • Stel vaste budgetten in per maand of per dag
  • Koppel je voorraden en bestellingen met Mijnwebwinkel
  • Dé beste service inclusief gratis set-up

  • Dashboard EasyAds screenshot

    Mijnwebwinkel

    Sinds de oprichting van Mijnwebwinkel in 2005 is er één doel: iedereen voorzien van een eigen, succesvolle webwinkel. Inmiddels maken ruim 40.000 webwinkeliers gebruik van het webwinkelsysteem. Samen zijn zij goed voor meer dan 1.5 miljoen transacties per jaar.