Google Shopping campagnes

Met de Google Ads Tool kun je met dynamische advertentiegroepen eenvoudig producten filteren en Shopping-campagnes genereren. Met behulp van regels selecteer je producten voor een specifieke campagne. Ook kun je negatieve zoekwoorden toevoegen om onnodige kosten te voorkomen.


Genereer, beheer en optimaliseer

Google Ads is een vak apart. De SEA tool van EasyAds maakt dit een stuk eenvoudiger én beter beheerbaar. Zo kun je naast het automatisch creëren van campagnes, advertentiegroepen en advertenties ook je cpc’s en bidmanagement beheren. De resultaten (kosten en omzet) worden weergegeven in een overzichtelijk dashboard. Je hoeft dus niet meer in te loggen in je Google account.

Campagnedashboard Google Shopping visual

Google Ads self service tool
Heb je verstand van Google Ads? Gebruik dan de tool zelf om je campagnes te maken en beheren. De tool is beschikbaar vanaf het Uitgebreid Account van € 79 per maand.

Full Service campagnebeheer
EasyAds is een 'Premier Google Partner'. Wil je een geoptimaliseerde en rendabele campagne die door een pro wordt beheerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. EasyAds heeft een add-on dienstverlening, specifiek voor MKB Google Ads campagnes. Onze in-house SEA specialisten beheren jouw campagne en zorgen ervoor dat je het meeste uit Google haalt. Deze service is beschikbaar vanaf het Compleet account.

  • Volledig beheerd door een pro
  • Geoptimaliseerde campagne, sturend op jouw doelen
  • Maandelijkse rapportage en contact met jouw SEA specialist
  • MKB-vriendelijk tarief van € 299 per maand - fixed fee
  • Inclusief Compleet account t.w.v. € 149 en gebruik van alle kanalen van EasyAds.
  • Eenmalig € 120 gratis ad spend tegoed voor nieuwe Google Ads accounts
  • 20% korting op je Google ad spend via aangesloten CSS-partnerGratis scan

Vul onderstaande gegevens in voor een gratis scan en uitleg hoe wij je kunnen helpen met Google Shopping. Wij nemen dan contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.