Facebook Dynamic Ads campagnes

Je hebt vanuit je EasyAds dashboard de gewenste producten in de feed geplaatst en aan de hand van het stappenplan een catalogus aangemaakt in Facebook en de feed ingesteld zodat de producten in de catalogus worden geladen. En nu?


Genereer, beheer en optimaliseer

Laat je mensen de productadvertenties zien die aansluiten op hun interesses? Of alleen aan mensen die je website al eens eerder hebben bezocht? Is je doel merkbekendheid, of wil je meer conversies genereren? Deze en meer afwegingen zal je moeten maken bij het opzetten van een Facebook campagne. En hoe zorg je ervoor, wanneer de campagne eenmaal draait, dat deze zo optimaal mogelijk draait?

Full Service campagnebeheer

Wil je een geoptimaliseerde en rendabele campagne die door een pro wordt beheerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. EasyAds heeft een add-on dienstverlening, specifiek voor MKB Google Ads campagnes. Onze in-house SEA specialisten beheren jouw campagne en zorgen er, samen met jou, voor dat je het meeste uit Facebook haalt. Deze service is beschikbaar in het Compleet account.

  • Volledig beheerd door een pro
  • Geoptimaliseerde campagne, sturend op jouw doelen
  • Maandelijkse rapportage en contact met jouw SEA specialist
  • MKB-vriendelijk tarief van € 299 per maand - fixed fee
  • Inclusief Compleet account t.w.v. € 149 en gebruik van alle EasyAds kanalen.


Gratis scan

Vul onderstaande gegevens in voor een gratis scan en uitleg hoe wij je kunnen helpen met Facebook Ads. Wij nemen dan contact met je op.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.