2dehands.be Admarkt Campagnebeheer

2dehands.be Admarkt Campagnebeheer

Met de uitgebreide instellingen en mogelijkheden, zoals onze Cost Control, kun je snel en gemakkelijk een campagne opzetten voor 2dehands.be Admarkt. Vervolgens kun je in het performance dashboard de prestaties van de campagne inzien. Denk hierbij aan de huidige pagina waarop je advertenties worden weergegeven, de CPC die je moet instellen om de advertentie op pagina 1 weer te geven en nog veel meer. Echter, nu je een campagne hebt opgezet, is de vraag hoe je een gezonde return uit dé Marktplaats van België kunt halen. Lees snel verder voor meer informatie over het 2dehands.be Admarkt campagnebeheer.


Genereer, beheer en optimaliseer

Via EasyAds is het mogelijk om te kiezen voor het 2dehands.be Admarkt verkoopkanaal. Enkele voordelen van het gebruik van EasyAds zijn dat je met de uitgebreide mapping tool makkelijk een 2dehands.be Admarkt campagne opzet. Verder kun je in het uitgebreide performance dashboard de prestaties op advertentie-niveau inzien. In principe is 2dehands.be een Belgische Marktplaats, en dus ook vergelijkbaar met Marktplaats in Nederland. Hierdoor kun je via dé Marktplaats van België, aan de hand van data, CPC's verhogen of juist omlaag aanpassen en bepaalde advertenties of categorieën uitzetten.

Adverteren via EasyAds

Full Service 2dehands.be Admarkt campagnebeheer

De prestaties van een campagne analyseren, en het optimaliseren en bijsturen van een campagne kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Vandaar is het mogelijk om het 2dehands.be Admarkt campagnebeheer over te laten aan onze specialisten. EasyAds heeft een add-on dienstverlening, specifiek voor het MKB. Verder gaan onze in-house specialisten graag aan de slag met jouw 2dehands.be Admarkt campagne, om zo de campagne van dé Marktplaats van België naar een hoger niveau te tillen. Let op: deze service is beschikbaar in het Compleet account.

  • Volledig beheerd door een specialist
  • Geoptimaliseerde campagne, sturend op jouw doelen
  • Maandelijkse rapportage en contact met jouw SEA specialist
  • MKB-vriendelijk tarief van € 250 per maand - fixed fee

Door middel van het 2ehands.be Admarkt campagnebeheer brengen we je producten graag onder de aandacht in Vlaanderen. Heb je ook interesse om je zichtbaarheid en verkopen te vergroten in Wallonië? Dan optimaliseren wij ook graag het 2ememain.be verkoopkanaal voor je.

Heb je interesse of vragen? Neem dan even contact met ons op en dan helpen wij je graag verder. Ook kun je alvast gebruik maken van de gratis scan.


Gratis scan

Vul onderstaande gegevens in voor een gratis scan en uitleg hoe wij je kunnen helpen met 2dehands.be Admarkt. Wij nemen dan contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.