Blogs

We houden onze gebruikers graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de E-commerce wereld en specifiek op het gebied van Marketplaces en nieuwe verkoopkanalen. We delen hierin graag onze inzichten en ervaringen.

Verkopen via bol doe je zo!

22 miljoen artikelen…. Dit is de grootte van het assortiment van bol. Een enorm groot aanbod, waar verkopers maar op moeten zien te vallen. Om de verkopen via bol te stimuleren zou je dus niet alleen je producten moeten aanbieden, maar je zou ook de zichtbaarheid van je producten een boost moeten geven. Om de concurrentie te slim af te zijn, vind je in dit artikel enkele adviezen, waaronder hoe je om gaat met sponsored products op bol.
Lees verder

Koppel je webshop met Amazon en begin met verkopen

Na maanden speculeren is het grote moment daar, Amazon is officieel gestart in Nederland! Koppel je webshop met Amazon nog vandaag, want E-commerce experts suggereren dat de intreding van Amazon de wereld van de Nederlandse marketplaces snel op zijn kop gaat zetten. Dit geldt niet alleen voor marketplaces, maar ook voor Nederlandse webshops die interesse hebben in een koppeling met Amazon.
Lees verder

Gratis Google Shopping voor elke webshop

Google stelt Google Shopping voor iedereen open! Het bedrijf laat weten dat Europese webshops de producten medio oktober gratis op Google Shopping kunnen plaatsen. Hierdoor komen de producten kosteloos naar voren in het Google Shopping-tabblad. Dit betekent voor jou gratis Google Shopping vertoningen, klikken én conversies. In dit artikel lees je hier meer over.
Lees verder