Algemeen

Speurders | EasyAds
Verkoopmethode

Directe verkoop en biedingen door middel van rubrieksadvertenties.

Specs
Landen actief: Nederland
Afrekenmodel: Gratis
Zakelijk account nodig: Nee
Type verkoopkanaal: Gratis verkoopkanaal


Speurders.nl is opgericht in 2004 en met 3 miljoen unieke bezoekers per maand marktleider op het gebied van gratis online marktplaatsen. Miljoenen particulieren en bedrijven zijn actief op Speurders.nl voor het kopen en verkopen van tweedehands en nieuwe producten. Met meer dan 4 miljoen advertenties geeft Speurders.nl dagelijks gebruikte producten een tweede leven.

Speurders.nl is onderdeel van Telegraaf Media Nederland. Telegraaf Media Nederland heeft meer dan 100 sites actief in Nederland. Speurders maakt al sinds 1922 adverteren voor iedereen mogelijk, als rubrieksadvertenties in de De Telegraaf. De online variant Speurders.nl is in augustus 2004 gestart en richt zich op het gratis online bij elkaar brengen van vraag en aanbod van zowel particulieren als bedrijven. Hierbij gaat het niet alleen om tweedehands artikelen, maar ook om diensten en nieuwe producten. Meer informatie >>

Adverteren op Speurders | ZoekertjesPlanet
Voordelen van Speurders:
  • De grootste, gratis vraag- en aanbodsite van Nederland
  • Verkopen van gebruikte en nieuwe producten
  • Gratis websitelink toevoegen
  • Snel, makkelijk en overzichtelijk

EasyAds en Speurders

EasyAds heeft een realtime koppeling met de Speurders-API. Je advertenties worden automatisch doorgeplaatst naar het systeem van Speurders onder je eigen verkopersnaam. Wanneer je via ons advertenties plaatst op Speurders.nl, dan wordt gratis een link naar je website toegevoegd.

Type koppeling: API
Features: Advertentie omhoog plaatsen Websitelink toevoegen Automatisch gegenereerde UTM tags Statistieken inzien
Speurders dashboard | EasyAds