Algemeen

eBay.be | EasyAds

Verkoopmethode

Directe verkoop en biedingen door middel van rubrieksadvertenties.

Specs

Landen actief: Duitsland
Afrekenmodel: CPS, vanaf 4,5%
Zakelijk account nodig: Ja, eBay zakelijk
Type verkoopkanaal: Betaald verkoopkanaal


eBay is in 1995 opgericht en is de wereldwijde online handelsplaats voor de verkoop van producten en services door een uiteenlopende community van personen en kleine bedrijven. De wereldwijde eBay-community bestaat momenteel uit meer dan honderd miljoen geregistreerde gebruikers.

Dagelijks worden er miljoenen producten op eBay aangeboden. Mensen komen naar de eBay-handelsplaats om artikelen te kopen en te verkopen in duizenden rubrieken. Van verzamelobjecten als ansichtkaarten, munten en antiek tot gebruiksartikelen als kleding, boeken, cd's en elektronica. Kopers kunnen de producten tegen een vaste prijs met de functie 'Nu kopen' aanschaffen.

Je begint als nieuwe verkoper op eBay met een gelimiteerde verkoperaccount, die je afhankelijk van je prestaties en de positieve feedback/reviews die je ontvangt op aanvraag mag uitbreiden. Meer informatie over het verkopen van producten op eBay Duitsland >>

eBay koppeling | EasyAds
Voordelen van eBay.de:
  • Groot bereik
  • Realtime koppeling met eBay
  • Internationaal verkopen mogelijk
  • Snel, makkelijk en overzichtelijk

eBay.de en EasyAds

EasyAds heeft een realtime koppeling met de eBay Duitsland API. Door een koppeling te maken tussen je eBay verkopersaccount en EasyAds kunnen je advertenties automatisch worden doorgeplaatst naar eBay onder je eigen verkopersnaam.

Het verdere beheer van de advertenties kan je zowel vanuit je eBay-account en het uitgebreide EasyAds dashboard doen.

Type koppeling: API
Features: Producten automatisch aanbieden Uitgebreid dashboard per kanaal Gratis set-up
Dashboard | EasyAds