Algemeen

Bigshopper | EasyAds
Verkoopmethode

Vast bedrag per maand gebaseerd op je ad spend, zonder bijkomende kosten.

Specs
Afrekenmodel: Vast bedrag, vanaf € 49 per maand
Type verkoopkanaal: Betaald verkoopkanaal


Bigshopper is één van de eerste prijsvergelijkingssites van Nederland. Onze website helpt consumenten al sinds 2007 met het vinden van de beste deal. Bigshopper is onafhankelijk en verkoopt zelf geen producten. Wij verwijzen bezoekers vanaf Bigshopper door naar de aangesloten webshops zonder daarvoor klikkosten in rekening te brengen. Bigshopper werkt niet met affiliatelinks. Kortom, zowel kliks naar Bigshopper vanuit Google als vanaf Bigshopper naar jouw webshop zijn gratis.

Bigshopper hanteert een overzichtelijk en transparant prijsmodel. Je mag gratis bij ons starten (er zijn geen aansluitkosten) en het is maandelijks opzegbaar. Daarnaast zijn de maandelijkse kosten afhankelijk van de gemiddelde maandelijkse Google Shopping spend. Meer informatie over Bigshopper.nl >>

Bigshopper | EasyAds
Voordelen van Bigshopper:
  • Bigshopper is actief in 21 Europese landen
  • Op Bigshopper vind je miljoenen producten van meer dan 1.600 aangesloten webshops
  • 100+ partners

Bigshopper en EasyAds

EasyAds genereert een specifieke productfeed met alle benodigde productinformatie uit je gekoppelde webshop of geïmporteerde feed om je producten aan te kunnen bieden op Bigshopper. Je kunt deze feed eenvoudig laten importeren in door Bigshopper. De feed wordt dagelijks gesynchroniseerd voor een altijd up-to-date productaanbod.

Type koppeling: Productfeed
Features: Producten automatisch aanbieden Uitgebreid dashboard per kanaal Gratis set-up
Dashboard | EasyAds