eBay.nl

eBay.nl

De wereldwijde eBay-community bestaat uit meer dan 100 miljoen gebruikers. In Nederland is eBay ook een belangrijk shopping kanaal.

Meer over eBay.nl »
Scoupz.nl

Scoupz.nl

Scoupz.nl is de no-nonsense vergelijkingssite van Nederland en heeft de meest overzichtelijke tariefstructuur. Fixed fee op basis van aanbod en Google CSS partner.

Meer over Scoupz.nl »
Kelkoo.de

Kelkoo.de

Kelkoo is een van de meest gebruikte Duitse prijsvergelijk- en shoppingportalen. Kelkoo heeft o.a. een samenwerking met Amazon, eBay en Otto.de.

Adcrowd

Adcrowd

Met Adcrowd retargeting kan je eenvoudig jouw eerdere bezoekers opnieuw benaderen op Facebook of het web door middel van een online advertentie.

Bigshopper

Bigshopper

Bigshopper is één van de grootste Premium Google CSS partners met 1.600+ aangesloten webshops en 100+ partners aangesloten in 21 Europese landen.

Meer over Bigshopper »
Vergelijk.nl

Vergelijk.nl

Met Vergelijk.nl heb je er een effectief marketingkanaal bij. Vergroot je online vindbaarheid en bereik meer dan 3 miljoen potentiële kopers per maand.

TradeTracker

TradeTracker

Online uw webshop promoten, maar hier pas voor betalen als de klant heeft besteld en afgerekend? Ja, dat is mogelijk! Via het affiliate-marketing platform van TradeTracker kunt u zonder risico op “No Cure No Pay” basis adverteren.

eBay.de

eBay.de

In Duitsland wordt eBay door 50% van de online shoppers gebruikt. Via het shop-in-shop principe kunnen derde partijen hier hun hele assortiment aanbieden.

Meer over eBay.de »
Tradedoubler
coming soon

Tradedoubler

Tradedoubler biedt performance marketing en technologische oplossingen aan adverteerders en publishers die hun bedrijf willen laten groeien door middel van een uniek netwerk van connecties.