Scoupz feed voor webshops

Bied je producten volledig automatisch aan op je Scoupz account. Importeer en beheer je producten in je Scoupz account met een geoptimaliseerde feed via EasyAds.

Scoupz integratie en koppeling

EasyAds heeft een realtime feed koppeling voor Scoupz beschikbaar. Door de feed in te lezen in je Scoupz account, creëer je automatisch product listings. Het beheer doe je in je eigen Scoupz account. Voorraden worden gesynchroniseerd zodat er geen producten online staan die je niet op voorraad hebt.

EasyAds Insight Performance Dashboard
Scoupz integratie en koppeling

Verkopen via Bigshopper

Scoupz.nl, gestart in 2011 is een vergelijkingssite van Nederland en tevens Google CSS partner. Met ruim 15 miljoen producten vergelijken consumenten direct en onafhankelijk in de site de producten. De directe samenwerking met onafhankelijke review partijen maakt het voor de consument makkelijk om de ervaringen van andere webshoppers te bekijken en na te lezen.

Voor de webwinkels bied Scoupz.nl uitgebreide mogelijkheden om in of op te stappen in dynamic pricing, inzicht in de markt door de unieke marktpositie bepaling en data management mogelijkheden. Meer informatie

Mogelijkheden voor Scoupz verkopers

  • Realtime API koppeling voor Scoupz en webshop
  • Datafeed tool voor Scoupz
Webshop koppelingen

Probeer EasyAds gratis

De beste support
Test met live data
Geen opzegtermijnen