Bigshopper feed voor webshops

Bied je producten volledig automatisch aan op je Bigshopper account. Importeer en beheer je prodcuten in je Bigshopper account met een geoptimaliseerde feed via EasyAds.

Bigshopper integratie en koppeling

EasyAds heeft een realtime feed koppeling voor Bigshopper beschikbaar. Door de feed in te lezen in je Bigshopper account, creëer je automatisch product listings. Het beheer doe je in je eigen Bigshopper account. Voorraden worden gesynchroniseerd zodat er geen producten online staan die je niet op voorraad hebt.

EasyAds Insight Performance Dashboard
Bigshopper integratie en koppeling

Verkopen via Bigshopper

Bigshopper is één van de eerste prijsvergelijkingssites en CSS partners van Nederland. Bigshopper is onafhankelijk en verkoopt zelf geen producten. Bezoekers worden vanaf Bigshopper door verwezen naar de aangesloten webshops zonder daarvoor klikkosten in rekening te brengen. Kortom, zowel kliks naar Bigshopper vanuit Google als vanaf Bigshopper naar jouw webshop zijn gratis.

Bigshopper hanteert een overzichtelijk en transparant prijsmodel. Je kunt er gratis starten (er zijn geen aansluitkosten) en het is maandelijks opzegbaar Meld je hier aan

Mogelijkheden voor Bigshopper verkopers

  • Realtime API koppeling voor Bigshopper en webshop
  • Datafeed tool voor Bigshopper
  • Beschikbare landen: 21 landen in Europa
  • Beschikbaar vanaf het Uitgebreid account van EasyAds
Webshop koppelingen

Probeer EasyAds gratis

De beste support
Test met live data
Geen opzegtermijnen