Slim online verkopen.

EasyAds is dé full-service publicatie tool voor marketplaces, Google Shopping, vergelijkingssites en affiliate netwerken.
Importeer, optimaliseer en verkoop je producten automatisch op alle grote verkoopkanalen.

Dé all-in-one eCommerce tool

All-in-one

  • Werkt voor alle webshops
  • Datafeed management tool
  • Orderkoppelingen

Uitgebreide features

  • Performance dashboards
  • Kosten en budget tool
  • SEA tool Google Ads

Full service

  • Gratis set-up service
  • Monitoring service
  • Campagne beheer (tip!)

Verkoop je producten overal

Marktplaats Admarkt

Met maandelijks 7,3 miljoen unieke bezoekers is Marktplaats.nl is de grootste en meest bekende vraag en aanbod site van Nederland.

Meer info over Marktplaats Admarkt »

bol.com

Bied eenvoudig je aanbod en content volledig automatisch aan binnen je bol verkopersaccount en synchroniseer orders met je webshop.

Meer info over bol.com »

Speurders.nl

Speurders.nl is de grootste, gratis vraag- en aanbodsite van Nederland, waar nieuwe en gebruikte producten en diensten verkocht kunnen worden.

Meer info over Speurders.nl »

Google Shopping

Google Shopping is een bekende productvergelijker. Een belangrijk kanaal voor iedere webshop. Je producten worden in de zoekresultaten en Shopping getoond.

Meer info over Google Shopping »

eBay.nl

De wereldwijde eBay-community bestaat uit meer dan 100 miljoen gebruikers. In Nederland is eBay ook een belangrijk shopping kanaal.

Meer info over eBay.nl »

2dehands.be (Admarkt)

Met meer dan 5.9 miljoen unieke bezoekers per maand is 2dehands.be de grootste marktplaats van België voor gebruikte en nieuwe producten.

Meer info over 2dehands.be (Admarkt) »

Amazon

Amazon is wat betreft online verkoop de absolute marktleider in Duitsland. Een absolute must voor webshops die hun producten in Duitsland willen verkopen.

Meer info over Amazon »

Beslist.nl

Op beslist.nl shoppen dagelijks meer dan een half miloen consumenten in het assortiment van de ruim 10.000 aangesloten webshops.

Meer info over Beslist.nl »

Geschikt voor elke webshop

Automatisch producten inlezen

Het automatisch inlezen van productinformatie is eenvoudig. Gebruik een willekeurige datafeed (bijv. Google Shopping feed) of plug-in van jouw webwinkel software. Als je dat niet hebt, dan gebruiken we onze scraper service.

Meer over imports »

De nieuwste features

Orderkoppeling marktplaatsen visual

Zoals orders importeren

Geen technische kennis nodig, wij doen het werk voor je. EasyAds is geschikt voor webshop eigenaren die vanuit de schuur verkopen tot aan marketeers die geavanceerde campagnes beheren. Verkoop meer met de vele tools die beschikbaar zijn.

Meer over de orderkoppeling »

Service & Support

Uitgebreide service

Geen verstand van datafeeds? Liever focus houden op je webshop en niet te veel omkijken hebben naar je advertenties? We hebben meer dan 10 jaar ervaring met online verkoopkanalen en delen dit graag met onze klanten. Het EasyAds support team doet graag de set-up, optimalisatie, onderhoud en monitoring voor je.

Tevens is het mogelijk om je campagnes door onze SEA-specialisten te laten beheren voor o.a. Google Shopping, Marktplaats Admarkt en Facebook Dynamic Ads.

Meer over onze service & support »

“Dé tool”

"EasyAds, dé tool om snel en eenvoudig al je Admarkt advertenties te beheren. Tijdens onze intensieve samenwerking is de tool nog verder aangepast naar onze behoeften."

Casper & Patrick | Partywinkel.nl

“Onmisbare tool”

"EasyAds draait onze campagne op Google Shopping zeer succesvol (1000% + ROAS). De klantenservice is top en de prijs/kwaliteit is super."

Burt Neve | Aquariatics.be